NOON Aesthetics

NOON

NOON Aesthetics

Effectieve aanpak van alle factoren die huidveroudering veroorzaken.

Huidveroudering is niet alleen een symptoom van leeftijd, maar een optelsom van intracellulaire defecten en beschadigingen die veranderingen in de huidstructuur veroorzaken. Vele factoren die zowel van binnenuit zoals genetische aanleg, hormonale wijzigingen en DNA, als ook van buitenaf zoals UV straling, milieuverontreiniging, voeding, stress of roken, worden direct in verband gebracht met huidveroudering.

De meeste anti-aging producten pakken de gevolgen aan om rimpeltjes, lijntjes en huidverslapping te reduceren. NOON Aesthetics heeft gespecialiseerde producten die de oorzaken van huidveroudering aanpakken door te beschermen tegen alle negatieve invloeden en het stimuleren van de huid, waardoor een jongere en gezonde uitstraling verkregen wordt.

NOON

NOON doelgerichte producten

NOON heeft doelgericht producten geformuleerd voor:

  • Hydrateren van de huid
  • Zichtbaar verminderen van rimpels en lijntjes
  • Herstellen van stevigheid
  • Realiseren van een gezondere en jongere uitstraling

NOON doelgerichte producten
Waarom NOON Aesthetics?

NOON

Waarom NOON Aesthetics?

De producten van NOON Aesthetics bevatten ingrediënten met de unieke Dermshield™ technologie. Deze gepatenteerde technologie filtert 95% van de signalen weg die verantwoordelijk zijn voor bijwerkingen. Hierdoor kan er bij NOON een hoge concentraties actieve ingrediënten en werkstoffen gebruikt worden zonder de typerende bijwerkingen als roodheden, irritaties en onaangenaam gevoel.

Dit maakt het mogelijk om de beste en meest effectieve huidverbeteringsproducten ter wereld te maken.

NOON

NOON Aesthetics behandelingen en thuisverzorging

​Om huidverbetering succesvol aan te pakken zijn professionele instituutbehandelingen en dagelijkse thuisverzorging een gouden combinatie. De behandelingen met paraceutische peelings en professionele producten zorgen voor een intensieve huidverjonging door middel van een kuur.


Instituutbehandelingen

Afhankelijke van de aard en mate van veroudering stellen we een behandelplan voor u op. Met dit behandelplan wordt in kuurverband de huidveroudering aangepakt en zult u zien en voelen dat, naarmate de kuur vordert, uw huid op heel korte termijn zichtbaar zal verbeteren en een jongere uitstraling krijgt.

Na de kuur is een 4 tot 6 wekelijkse onderhoudsbehandeling nodig om het behaalde resultaat te behouden.


Thuisverzorging

Zonder dagelijkse thuisverzorging met de therapeutisch NOON producten, kunt u geen optimaal resultaat verwachten. Het is een belangrijk samenspel en balans tussen de behandelingen in het instituut en thuisverzorging die tot gegarandeerd succes leidt.

NOON Aesthetics behandelingen en thuisverzorging