RainPharma Twenty One Shopping Days

RAINPHARMA SHOPPING DAYS

RainPharma Twenty One Shopping Days

Dit jaar vieren we de lente tijdens de RainPharma Twenty One Shopping Day. Ontdek er alles over!

RainPharma 21 Shopping Days

Dit jaar vieren we de lente tijdens de RainPharma Twenty One Shopping Day. Studio Beau Thee nodigt je graag uit om samen de lente te vieren tijdens de RainPharma Twenty One Shopping Days. Op 18, 19 en 21 maart ben je van harte welkom vanaf 9u om jouw RainPharma favorieten met 21% korting te scoren. Je krijgt de korting al vanaf het eerste product.En er is natuurlijk nog meer. Per 5 aangekochte producten krijg je van ons een kleurrijke verrassing. Wat dat precies is, houden we nog even geheim.

De lente is hét moment voor een frisse start! Wil je een nieuw verzorgingsritueel voor je huid, wil je een duwtje in de rug om energieker de dag door te komen of wil jij heerlijke geuren ontdekken voor jezelf en je huis?

Tijd dus om jouw verlanglijst voor de Twenty One Shopping Day te maken. Met de nieuwe catalogus heb je een handig overzicht van de volledige collectie, zodat je zeker niets vergeet. Je kan er meteen aanduiden hoeveel stuks je van jouw favorieten wil scoren. Haal jouw exemplaar bij ons en breng je verlanglijst ten laatste op 13 maart binnen. Zo weet je dat al jouw favorieten met 21% korting voor je klaar staan op 21 maart.

Nog meer inspiratie nodig? Ontdek het luxe 21 decors magazine in ons instituut!

Voorwaarden: Actie enkel geldig op 21.03.2022, van 00u tot 21u. Zowel in het instituut als online. Gratis cadeau bij elke vijf producten aangekocht (min. €50 na korting). Geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties en/ of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten.

Bestellijst