Cryolipolyse

Cryolipolyse

Cryolipolyse

Ontdek de innovatieve wereld van Cryolipolyse bij Studio Beau-Thee, een geavanceerde behandeling die je helpt bij het bereiken van een strakker en contourenlijnend lichaam. Cryolipolyse, ook wel bekend als ‘vet bevriezen’, is een niet-invasieve procedure die gericht is op het verminderen van lokale vetophopingen door middel van gecontroleerde koeling. Het is een veilig alternatief voor chirurgische ingrepen zoals liposuctie, met minimale downtime.

Hoe werkt het?
De Cryolipolyse-technologie koelt vetcellen selectief, waardoor ze kristalliseren en uiteindelijk afsterven. Het lichaam elimineert natuurlijk deze dode cellen, wat resulteert in een merkbare afname van vet op de behandelde zones. Deze behandeling is geschikt voor verschillende probleemgebieden, zoals buik, dijen, love handles en meer.

Wat kun je verwachten?
Een Cryolipolyse-sessie duurt doorgaans ongeveer een half uur, en je kunt direct na de behandeling je normale activiteiten hervatten. Voor optimale resultaten wordt aanbevolen om de behandeling per zone eens in de vier weken te herhalen, met een maximum van 3-4 keer. Het resultaat is vergelijkbaar met liposuctie, maar dan zonder de noodzaak van een chirurgische ingreep.

Kies voor Cryolipolyse bij Studio Beau-Thee en ontdek een effectieve en niet-invasieve manier om je lichaamsvorm te verbeteren. Bereik de contouren waar je altijd van hebt gedroomd en verwelkom een zelfverzekerde nieuwe jij!

Bekijk het aanbod

Boek je Cryolipolyse behandeling