EMS

EMS

EMS

Ontdek de revolutie van EMS (Electro Muscle Stimulation) bij Studio Beau-Thee, een geavanceerde technologie die je helpt om effectief en effici├źnt je doelen te bereiken. In tegenstelling tot andere EMS-technologie├źn, heb je bij ons geen speciaal pak nodig, en je kunt je normale kleding aanhouden tijdens de sessie.

EMS werkt op een passieve manier, waarbij elektrische impulsen de spieren stimuleren en activeren, terwijl je zelf geen actieve inspanning hoeft te leveren. Dit maakt het een uitstekende optie voor mensen met een drukke levensstijl of die beperkt zijn in beweging.

Wat maakt EMS bij Studio Beau-Thee uniek?

In tegenstelling tot andere aanbieders, stellen wij geen speciaal pak verplicht en kun je gewoon je dagelijkse kleding dragen. Deze technologie is geschikt voor mensen van alle leeftijden.

Wat kun je verwachten?

EMS-sessies duren slechts een fractie van de tijd die je normaal zou besteden aan een conventionele workout. Voor optimale resultaten raden we aan om de frequentie van 5 sessies per 2 weken aan te houden. Zo geniet je van de voordelen van spieropbouw en -versteviging met een aanzienlijk verminderde tijdsinvestering.

Kies voor EMS bij Studio Beau-Thee en ontdek een innovatieve manier om je doelen te behalen, zonder gedoe met speciale outfits. Ervaar de voordelen van passieve spierstimulatie en bereik een mooi en effectief resultaat, afgestemd op jouw individuele behoeften.

Bekijk het aanbod

Boek je EMS behandeling