SLIMCAB

#1 DETOX / CELLULITE

Je lichaam regelmatig helpen ontgiften is vandaag helaas geen optie meer voor wie een gezond, vitaal leven wil leiden. Toxines zitten in de lucht die we inademen, het water dat we drinken, de voeding die we eten, de crèmes die we smeren, de producten waarmee we schoonmaken…

Zelfs al leef je gezond, eet je elke dag massa’s zuivere groenten, beweeg je regelmatig, slaap je voldoende, beheers je je stress, leef je op een zuivere plek, dan nog word je dagelijks gebombardeerd met allerlei toxische chemicaliën.

Wist je dat we vandaag met gemiddeld 200 toxines per dag meer moeten omgaan dan pakweg 100 jaar geleden? En onze uitscheidingssystemen zijn niet mee geëvolueerd! Het is voor ons lichaam een flinke uitdaging waar het best regelmatig wat hulp kan gebruiken.

Vroeger was cleansen misschien optioneel. Vandaag niet meer. Het is een must wanneer je een gezond, high vibration life wil leiden. Infrarood zorgt ervoor dat de toxines die in de vetcellen zitten opgesloten gemakkelijker worden vrijgegeven om ze vervolgens uit te zweten.

Ziehier de reden waarom Infrarood zo’n gunstige effecten heeft op cellulite, afslanken, energieniveau en conditie in het algemeen!

SLIMCAB

#2 GEWICHTSVERLIES

  1. In een Infraroodcabine moet je lichaam harder werken omdat het je lichaamstemperatuur wil verlagen naar de homeostatische temperatuur, zeg maar de normale temperatuur van je lichaam. Deze wil je lichaam voortdurend aanhouden. Bij dat proces van afkoelen en bij het bijhouden van een verhoogd hartritme worden er extra calorieën verbrand.

  2. In een breedspectrum IR-cabine gaat je lichaam nog veel sneller naar haar maximale vetverbrandingszone en blijft er gestaag in gedurende de ganse sessie!

Verscheidene studies tonen aan dat je tijdens 1 IR-saunasessie tot 600 kCal verbrandt. Dat is gelijk aan een normale maaltijd!

SLIMCAB

#3 ANTI-AGING

Voor wie lang, gelukkig en vitaal wil leven.

Een grote studie in Finland volgde 2300 mannen over een tijdspanne van 20 jaar. Bij de mannen die 2 à 3 keer per week een sauna namen werd een daling van 24% in mortaliteit (ten gevolge van cardiovasculaire ziektes, kanker, hartaandoeningen...) vastgesteld.

Bij de mannen die 4 keer per week een sauna namen, was dat 40%!

SLIMCAB

#4 STRALENDE HUID

Voor een mooie, gezonde, zuivere jonge huid. Wie wil dit niet?

Infrarood helpt om de bacteriën in opperhuid of epidermis (de buitenste laag van de huid) te verwijderen. Het stimuleert ook de doorbloeding van de haarvaatjes in de huid, wat zorgt voor een zachte, frisse huid.

Ook zweten is zeer belangrijk. Het zuivert de poriën. De meeste mensen zweten niet genoeg en zullen sneller zweten in een Infrarood sauna dan in een gewone sauna.

SLIMCAB

#5 BOOST IMMUUNSYSTEEM

Na een Infrarood-sessie kan een verhoging van aantal cellen van het immuunsysteem, zeg maar de witte bloedcellen, worden vastgesteld. Het bewijs dat het ons immuunsysteem stimuleert.

Ons immuunsysteem zijn alle bacteriën, schimmels, gisten… die in en op ons leven. Het beschermt ons tegen verkoudheden, griep en allerlei ziektes. Super belangrijk dus dat dit in goede conditie is.

Wist je dat 80% van ons immuunsysteem zich in de darmen bevindt?

Gezonde darmen = gezonde body = gezond lang leven.

SLIMCAB

#6 PIJNVERLICHTING

Denk aan spierpijnen, gewrichtspijnen, ontstekingen in je lichaam. Hiervoor willen steeds meer mensen NATUURLIJKE oplossingen vinden i.p.v. pijnstillers en ontstekingsremmers.

Infrarood verhoogt de bloedcirculatie in je lichaam. Dat brengt nutriënten en zuurstof naar je cellen en voert de afvalstoffen gemakkelijker af. Op die manier verminderen ontstekingen en neemt de pijn af.

SLIMCAB

#7 ONTSPANNING

Wie kan er niet wat extra ontspanning gebruiken? Na een drukke werkdag bijvoorbeeld, na je workout of gewoon, omdat je het verdient en omdat het goed voor je is. Onderzoekers hebben vastgesteld dat Infraroodtherapie zorgt voor:

  • een diepere, meer ontspannen slaap
  • losmaken van chronische spanning
  • verbetering van chronische vermoeidheid-issues

Dit komt vermoedelijk door het vrijgeven van endorfines zoals serotonine en dopamine, al die feel good hormonen die tegenwicht bieden van stresshormonen als cortisol.

Bovendien kan je als je in een IR-sauna zit, je smartphone, tablet, laptop… niet meenemen. Het is even tijd voor jezelf. 20-30 Minuten om te reflecteren, te ontspannen, genieten in een vredige omgeving. Even gewoon ZIJN.

Infraroodwarmte is levensenergie. Eens je het hebt ervaren wil je niet meer zonder.

Boek nu uw Slimcab-behandeling